Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού 2019 PDF Print E-mail

 

Η αναζήτηση και η διασφάλιση του επαγγελματικού μέλλοντος των παιδιών αποτελεί αναμφίβολα κορυφαίο πρόβλημα της εποχή μας. Για αυτό το σκοπό, παρέχουμε στους μαθητές μας το Career Gate Test K. 17, 2015 επαγγελματικού προσανατολισμού, με τη μορφή της προσωπική έκθεσης.


Το C.G. T. K.17 είναι ένα σύγχρονο, δοκιμασμένο, επιστημονικό ορθό και εύχρηστο τεστ σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, που μπορεί να βοηθήσει πρακτικά και άμεσα τους νέους. Πρόκειται για ένα σταθμισμένο και προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα αυτοματοποιημένο τεστ, που διερευνά διάφορες πτυχές της προσωπικότητας, τις κλίσεις, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα του κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα και τις σπουδές που του ταιριάζουν. Το τεστ βασίζεται σε πολυετείς έρευνες πανεπιστημιακής ερευνητικής ομάδας που αφορούν τα επαγγέλματα, το εκπαιδευτικό σύστημα, την αγορά εργασίας και τις προοπτικές της, σε συνδυασμό με ψυχομετρικά δεδομένα και διεθνή τεστ ενδιαφερόντων και προσωπικότητας.


Οι μαθητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το Career Gate Test K. 17, 2015 τη Μ. Πέμπτη 25/04/2019 δωρεάν στον χώρο μας, κατόπιν ραντεβού.


careergate

 
 

ΣύνδεσηΠοιος είναι online

We have 41 guests online